Home / archiefcentraal / gezonde lunch voor het kompas

gezonde lunch voor het kompas

Er zat een voorwaarde aan: de giften moesten besteed worden aan een project die het bevorderen en stimuleren van sport, voeding en gezond leven als doel had. Met als doelgroep jongeren in de leeftijdscategorie van 4 tot 18 jaar.

De gemeente Dalfsen besloot dit geld aan het project Ik Lekker Fit?! te besteden. Alle basisscholen in de gemeente Dalfsen kregen daarmee een geldbedrag per leerling om een gezonde lunch te organiseren in het kader van een projectweek op de scholen.

Basisschool Het Kompas in Nieuwleusen is de eerste school die met de projectweek Ik Lekker Fit?! start. Volgende week is het zo ver. De gezamenlijke schoollunch vindt op 10 februari plaats. Kinderen uit groep vijf en zes zullen de tafels dekken en kinderen uit groep zeven en acht zorgen voor de gezonde boodschappen.

De heer Muijlwijk van woonstichting VechtHorst vindt het leuk om te zien wat er met haar gift gebeurt en zal bij deze lunch aanwezig zijn.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.