Home / archiefcentraal / gescheiden vaders wandelen voor kika

gescheiden vaders wandelen voor kika

Veel (onlangs) gescheiden vaders hebben behoefte aan het delen van ervaringen en gevoelens, maar kunnen daarvoor niet terecht bij familie of vrienden. “Te persoonlijk, vinden ze dat vaak.” zegt Henk. “Een scheiding heeft vaak een enorme impact op iemands leven. Mannen willen niet als zeurpiet overkomen, maar ze hebben nog zoveel vragen en onzekerheden, dat ze er juist wel over willen praten. Dat kan heel goed tijdens een wandeling in een prettige omgeving. Praten en wandelen gaan heel goed samen.”

Als trainer/coach én ervaringsdeskundige weet Henk hoe belangrijk het is erover te praten, zonder dat er goedbedoelde “oplossingen” aangedragen worden of oordelen geveld worden. Vragen die tijdens de wandeling aan de orde (kunnen) komen zijn: hoe ga je om met schuldgevoelens? Hoe is je relatie met je kinderen? Wat voor invloed heeft dat op je nieuwe partner?

Deze wandeling is in de buurt van Holten, maar omdat Henk ook vaak in het Westen werkt, staan er ook wandelingen gepland aan zee.

De wandeling duurt circa anderhalf uur en start bij Moody’s Holten om 10.00 uur. De kosten van de wandeling bedragen € 15,- inclusief koffie. Een deel van de opbrengst gaat naar Kika, een van de goede doelen waar Henk zich voor inzet. Voor informatie en/opgave: info@hbta.nl of 06 – 27 87 87 03

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.