frijling groep en schutte informatisering sluiten deal

De beslissing om te kiezen voor virtualisatie werd door Frijling snel genomen. “De gehele IT-infrastructuur was verouderd en als we daar nu niks aan zouden doen dan zou dat bedrijfsrisico’s met zich meebrengen,” aldus Sander de Ruiter, controller bij Frijling. Eerder al werd de afweging gemaakt of Frijling ervoor zou kiezen om een nieuwe ICT-omgeving in te richten op de eigen locatie of deze juist in een Datacenter te plaatsen.

“Het uitbesteden van de ICT-omgeving bleek een logische stap te zijn, aangezien dit grote financiële voordelen met zich meebrengt wanneer dit vergeleken wordt met een ICT-omgeving in eigen beheer. Daarnaast hadden we ook eerder al besloten geen eigen ICT-afdeling in huis te houden,” zo verwoordt de heer de Ruiter. Na het opvragen van vijf offertes bij verschillende potentiële ICT-partners kwam de huidige ICT-leverancier van Frijling, Schutte Informatisering, in de tweede ronde als beste naar voren op zowel prijs- als kwalitatief niveau.

Met deze samenwerking wil Frijling haar gebruikers een dienstverlening bieden van goede kwaliteit, tegen een scherp kostenniveau. Verder is het flexibel kunnen inspelen op veranderingen zeer belangrijk als de omgeving hierom vraagt.

Het contract heeft een looptijd van drie jaar. De komende drie jaar is Frijling daarnaast van plan om het volledige ICT-pakket door Schutte Informatisering te laten verzorgen.

Frijling is een moderne groep van traditionele banketbakkerijen in Nederland. De historie gaat meer dan 200 jaar terug en is door vele generaties van banketbakkers tot uitzonderlijk vakmanschap uitgegroeid. Met veel verschillende productielijnen en vanaf diverse productielocaties heeft Frijling de capaciteit en mogelijkheden om een brede range van artikelen en varianten te bakken. Veelal gebaseerd op waardevolle originele recepturen, maar dan geproduceerd met de nieuwste technieken. Voor meer informatie: www.fryling.nl.

Schutte Informatisering is opgericht in 1992 en biedt totaaloplossingen op het gebied van netwerken, datacenterdiensten, telefonie, bedrijfssoftware en onderhoud en beheer. Met behulp van deze oplossingen wil Schutte Informatisering haar klanten laten ervaren wat Informatie, Communicatie en Technologie voor hun organisatie kan betekenen. Voor meer informatie: www.schutte-informatisering.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.