Home / archiefcentraal / formido dalfsen inleverpunt stichting baby hope

formido dalfsen inleverpunt stichting baby hope

Het inzamelen van ongebruikte materialen uit kraampakketten is niet nieuw, maar dat het nu ook in Dalfsen gebeurt wel. Deze actie is een initiatief van Dennis Nijland, bedrijfsleider Formido Dalfsen. Hij hoorde via een collega ondernemer van de stichting Baby Hope en besloot Formido Dalfsen aan te melden als inzamelpunt.

De stichting streeft ernaar om ‘moeder en kind in Benin en Tanzania een betere start te geven. Concreet doen zij dit door kraamprojecten in deze landen te ondersteunen. De in Nederland ingezamelde materialen kunnen worden gebruikt voor betere hygiëne bij de bevalling. In de praktijk blijven namelijk veel spullen in de door ziektekostenverzekeraar of thuiszorg samengestelde kraampakketten ongebruikt. Het gaat dan onder meer om navelklemmen, onderleggers en verbanden.

Formido Dalfsen hoopt dan ook als nieuw inzamelpunt ook hun bijdrage voor de stichting Baby Hope te kunnen leveren. De ongebruikte materialen kunnen (tijden openingstijden) worden ingeleverd bij Formido Dalfsen aan de Vesting 31 te Dalfsen. Voor meer informatie over de stichting Baby Hope kan men terecht op www.stichtingbabyhope.org

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.