face the fact in de herberg in ommen

Het ‘Metallica van het Vechtdal’ bestaat uit de lokale broertjes Jurgen en Mathies Bouwmeester, respectievelijk drummer en gitarist, aangevuld met zanger Laurens Houvast uit Den Ham en bassist Frank te Riet uit Vriezenveen. Vrijdagavond 25 februari geeft de regionale band een hels optreden in café de Herberg, welke, om theeminnende en andere nietsvermoedende rustzoekers te waarschuwen, afficheert met de kreet ‘metal night’.

Naast Face the Fact zullen nog twee stevige acts het tot podium omgeturnde biljart bestijgen. Een avondje ‘van dik hout zaagt men barkrukken’ dus, voor lieden met een sterke maag, die niet terugdeinzen voor een prak stevige muzikale kost. De avond begint om 21.00 uur en de toegang is gratis. Check de websites www.deherbergommen.nl en www.facethefact.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.