Home / archiefcentraal / face the fact in de herberg in ommen

face the fact in de herberg in ommen

Het ‘Metallica van het Vechtdal’ bestaat uit de lokale broertjes Jurgen en Mathies Bouwmeester, respectievelijk drummer en gitarist, aangevuld met zanger Laurens Houvast uit Den Ham en bassist Frank te Riet uit Vriezenveen. Vrijdagavond 25 februari geeft de regionale band een hels optreden in café de Herberg, welke, om theeminnende en andere nietsvermoedende rustzoekers te waarschuwen, afficheert met de kreet ‘metal night’.

Naast Face the Fact zullen nog twee stevige acts het tot podium omgeturnde biljart bestijgen. Een avondje ‘van dik hout zaagt men barkrukken’ dus, voor lieden met een sterke maag, die niet terugdeinzen voor een prak stevige muzikale kost. De avond begint om 21.00 uur en de toegang is gratis. Check de websites www.deherbergommen.nl en www.facethefact.nl.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.