europa kinderhulp zoekt gastouders

Europa Kinderhulp zoekt dringend gastgezinnen voor kinderen o.a. uit Oekraïne en Frankrijk

Veel mensen maken alweer plannen voor de zomervakantie van 2011, maar voor veel kinderen zit dat er niet in. De stichting Europa Kinderhulp maakt voor deze kinderen, die het hard nodig hebben wel plannen. Als je ziet en weet onder welke omstandigheden sommige kinderen op moeten groeien, dan kun je niet anders dan samen de schouders eronder zetten en voor deze kinderen een lichtpuntje proberen te zijn.

Het gaat om kansarme kinderen tussen zes en twaalf uit, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Oekraïne, maar er zijn ook kinderen uit Nederland voor wie we een vakantie regelen. Kinderen die kansarm genoemd worden door hun ervaring. Kinderen uit kindertehuizen of uit grote gezinnen of met krappe behuizing. Kinderen van wie de ouders eronderdoor dreigen te gaan door ziekte, psychische problemen of drank/drugs.

Even kansarm zijn kinderen die het materieel niet zo slecht hebben, maar die door verschillende oorzaken niet de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Om deze kinderen een lichtpuntje te bieden zoeken we gastgezinnen. Huiselijke gezelligheid, geborgenheid, een andere omgeving, een beetje aandacht, geduld en vooral liefde, dat alles kan zoveel voor hen betekenen.

De kinderen die op vakantie komen wachten met spanning af. Wordt mijn droom werkelijkheid, want als er zich geen gastgezinnen aanmelden dan betekent dit voor veel kinderen geen vakantie in 2011

Heeft u ook een plekje over om een kind liefdevol op te vangen in die drie weken in de zomervakantie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze stichting.

De kinderen komen in de periodes van 25 juli tot en met 12 augustus.Voor informatie kunt u contact opnemen met familie Alberts op 0529-481409 of info@europakinderhulp.nl, www.europakinderhulp.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.