Home / archiefcentraal / erbens vechtdal tour

erbens vechtdal tour

Toerclub Dalfsen hield woensdag 16 februari de jaarlijkse ledenvergadering. Tijdens deze vergadering is de officiële aftrap gegeven voor Erben’s Vechtdal Toer op 28 mei. De tocht wordt al jaren georganiseerd door Toerclub Dalfsen en heeft ook de maximale waardering van de NTFU meegekregen (twee sterren). Onder de naam ‘Internationale Vechtdal Toer’ zijn al vele edities verreden. I

Inmiddels is de organisatie zo strak geregeld, dat het bijna professioneel te noemen is. Aangezien zo’n evenement ook de nodige deelnemers verdient, die niet alleen uit de regio gekomen, is Erben Wennemars gevraagd om dit evenement publicitair te ondersteunen.

Erben, die tevens lid is van de Toerclub Dalfsen, wilde dit maar al te graag. “Ik heb zelf al een paar keer de 80 kilometer gedaan, omdat de langere afstanden destijds niet in mijn trainingsschema pasten. Maar ik weet dat het een schitterende tocht door het Vechtdal is en ook net over de grens zitten er een paar prachtige stukken in”, aldus Erben.

Special voor de toertocht is de site www.erbensvechtdaltoer.nl ontwikkeld, waar de deelnemers zich kunnen inschrijven voor de 80,125,150 of zelfs 200 kilometer. Tevens zal er voor alle deelnemers na afloop een speciaal ontwikkelde ‘vechtdalburger’ geserveerd worden. In de maand maart zal deze in samenwerking met de horeca-afdeling van de Trefkoele worden gepresenteerd.

De Toerclub Dalfsen is nog bezig om een clinic op touw te zetten, die als einddoel heeft om een afstand van deze toer te gaan fietsen. Dit is echter allemaal nog in ontwikkeling. Ook kunnen bedrijven zich inschrijven voor een VIP arrangement voor hun personeelsleden. Voor dit deel is samenwerking gezocht met SIMFIZ. Deze zetten zich in om gelden in te zamelen voor hun stichting.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.