dodelijk ongeval op zwolseweg

Op de Zwolseweg, tussen Balkbrug en Nieuwleusen vond op donderdagmiddag 10 februari om 17:30 uur een ernstige aanrijding plaats.

Een 21-jarige man uit Gramsbergen reed over de N377 in de richting van Balkbrug. Op dezelfde weg, In tegenovergestelde richting, reden twee auto’s. Door onbekende oorzaak kwam de auto van de 21-jarige Gramsberger langzaam de weghelft van het tegemoetkomend verkeer op. De auto raakte daarbij de spiegel van de eerste auto, bestuurd door een 53-jarige vrouw uit Zevenaar. Vervolgens kwam de auto van de Gramsberger geheel op de weghelft van het tegemoetkomend verkeer terecht en kwam in frontale botsing met een auto, bestuurd door een 37-jarige man uit Nieuwleusen.

Bij het ongeval kwam de 21-jarige man uit Gramsbergen om het leven. De 37-jarige man uit Nieuwleusen raakte gewond en werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.