Home / archiefcentraal / dames volco onderuit in dalen

dames volco onderuit in dalen

Dalen gesterkt door een dikke overwinning op titelkandidaat Donitas schoot uit de startblokken. En dat was toch in het verleden het handelsmerk van de meiden van Jolanda Logtenberg. Volco liet zich in de eerste set aan alle kanten voorbij lopen.

Een tactische omzetting in de tweede set bracht de ploegen in het veld weliswaar in evenwicht, maar Volco kon niet voorkomen dat de thuisploeg ook de tweede en derde set aan de goede kant van de score kon afsluiten. Aan het net had de thuisploeg net iets meer power in huis dan de Ommer meiden.

De invallers gaven Volco in de vierde set waar het recht op had. Op jacht naar dat ene puntje bleek het Volco collectief op dat moment sterk genoeg voor de winst in de vierde set, al bleef het een schrale troost.

Komende week wordt een drukke week voor de jonge ploeg uit het Vechtdal. Donderdagavond wordt er in Zuidhorn de sneeuwwedstrijd van 4 december ingehaald. De Meeuwen is dan om 20.00 uur een meer dan lastige tegenstander. Volco zag de ploeg uit het hoge noorden nog niet eerder dit seizoen.

Zaterdag speelt Volco in eigen huis tegen Tjoba, de ploeg die de winterdip definitief achter zich heeft gelaten zo lijkt het. Met de wedstrijd in Klazienaveen nog in het achterhoofd moet bij Volco het besef groeien dat er wellicht iets mogelijk is. Plus dat Volco thuis een mooi begin van een avondje uit is. wordt er weer een volle tribune verwacht. De scheidsrechters fluiten om 19.00 uur voor het begin van de wedstrijd.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.