Home / archiefcentraal / dames hypotheekgroep flash hard onderuit

dames hypotheekgroep flash hard onderuit

Er werd vol goede moed aan de wedstrijd begonnen en dit resulteerde in een voorsprong van 6-1. Lange tijd ging het gelijk op in de eerste set met telkens een kleine voorsprong. Even leek het erop dat de eerste set naar de dames uit Nieuwleusen zou gaan, maar er werd verloren met 22-25.

In de tweede set was het spel ver te zoeken bij De Hypotheekgroep Flash: 13.25. In de derde set ging het weer lange tijd gelijk op met hier en daar een kleine voorsprong. Manouk Schoemaker had een paar goede aanvallen. Helaas werd ook deze set verloren met 20-25. In de vierde set leek er dan toch nog een puntje naar de thuisspelende ploeg te gaan, maar de dames konden het op het eind niet afmaken en er werd verloren met 22-25. Een 0-4 nederlaag voor de Hypotheekgroep Flash uit Nieuwleusen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.