dalfsen wint van koploper turkse kracht

Door dit resultaat staat Dalfsen inmiddels op de zevende plaats van de ranglijst. Na een gelijkopgaande beginfase opende Dalfsen via Remco Hultink na bijna twintig minuten spelen de score. De Dalfser spits speelde eerst enkele verdedigers van Turkse Kracht uit om vervolgens de Deventer doelman te passeren.

Daarna voerde Turkse Kracht de druk op zonder dat het echt gevaarlijk werd. Uit een vrije trap raakte de Deventer ploeg nog wel de lat van het doel van de goed keepende Mark Knol. In de hectische slotfase van de eerste helft gaf scheidsrechter Arjan van ’t Slot uit Nunspeet nog twee keer rood. Een ongelukkige actie tussen Coen Huijsmans en Haluk Aydogan leverde beide spelers een rood kaart op. Daarna liepen de gemoederen bij de ploeg uit Deventer zo hoog op dat de man de in het zwart het veld afliep voor een afkoelingsperiode.

In de twee helft liet Dalfsen de Deventer formatie komen. Vanuit een gesloten defensie speelde Dalfsen op de counter. Turkse Kracht zette de goed georganiseerde Dalfser verdediging onder druk maar slaagde er niet het net te vinden. In de slotfase bepaalde Chiel Huisjes met een afstandschot de eindstand op 2-0.

Komende zondag gaat Dalfsen op bezoek bij EMMS. Het duel in Slagharen begint om 14.00 uur.