Home / archiefcentraal / dalfsen verliest met 2 0 van colmschate

dalfsen verliest met 2 0 van colmschate

De thuisclub kwam fanatiek uit de startblokken. Dit leverde direct na de aftrap al een fraaie kans op de openingstreffer op. Doelman Mark Knol hield zijn doel echter schoon. Kort daarna kreeg Dalfsen via gelegenheidsspits Werner Snel een mogelijkheid om de score te openen maar ook nu bleef de 0-0 op het scorebord staan.

Colmschate bleef Dalfsen daarna onder druk zetten maar slaagde er niet in het net te vinden. Het eerste doelpunt viel halverwege de tweede helft. Colmschate profiteerde van slordig uitverdedigen in de Dalfser defensie. Even later tekende Colmschate via een snelle aanval de 2-0 aan. Hoewel Dalfsen daarna meer druk naar voren zette slaagde het er niet in gevaarlijk te worden.

Komende zondag speelt Dalfsen op sportpark Gerner tegen medekoploper Helios Deventer. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.