Home / archiefcentraal / cyclocross cauberg en trainingswedstrijd steenwijk

cyclocross cauberg en trainingswedstrijd steenwijk

Jordy Luisman van ATB-Team Lemelerveld stond aan het vertrek op de Cauberg. Evenals vorige week in Heerlen stonden ook hier tal van wereldtoppers aan het vertrek welke de wedstrijd domineerden. Jordy sloot zijn veldritseizoen af met een 25e plaats tussen al deze toppers. Professional Bart Wellens ging met de zege aan de haal.

Daags na de cross op de Cauberg werd op de Woldberg in Steenwijk een trainingswedstrijd voor de mountainbikers verreden. Dienand Broekhuis nam deel aan deze wedstrijd ter voorbereiding op het aanstaande mountainbikeseizoen. Na een goede start kwam hij al snel binnen de top tien te rijden. Na een zeer constante wedstrijd finishte hij uiteindelijk als zevende.

Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.