Home / archiefcentraal / concerttour insalvation doet come2gether aan

concerttour insalvation doet come2gether aan

Deze avond zal Gert Visscher komen spreken (bekend van de Ronduit Praiseband).

InSalvation is een jonge worshipband die bestaat uit vijf enthousiaste en talentvolle muzikanten. Ze gaan helemaal voor hun muzikale passie die onlosmakelijk is verbonden met hun passie voor Jezus. Naast hun optredens op Opwekking, het Xnoizz Flevo Festival en de wervelweekenden van EO-Ronduit, ondersteunden ze talloze jeugddiensten, kerken en conferenties. InSalvation is jong, puur en gepassioneerd. Zo mogen ze jongeren helpen Jezus te aanbidden: ook over de landsgrenzen heen. De afgelopen jaren speelde InSalvation regelmatig in Zwitserland, Spanje, Hongarije, Roemenie en Servië.

In 2008 bracht de band de single ‘I am free’ uit. In het voorjaar komt de band met een collectie eigen nummers en bekende aanbiddingsliederen op de EP InSalvation. InSalvation betekent letterlijk: in verlossing. De leden van de band weten zich verlost door het offer van Jezus.

De wens van alle bandleden is jonge mensen te ontmoeten bij hun optredens, die niet alleen een bandje op het toneel zien, maar door InSalvation heen God zullen ontmoeten. Met elkaar willen ze God aanbidden. Door middel van muziek, maar ook voor aandacht voor het werk van Compassion.

Iedereen is van harte welkom! De avond begint om 19.00 uur en is geschikt voor alle leeftijden. Neem je vrienden en familie gerust mee. Voor meer informatie bezoek de website van Come2gether of bel Henriëtta Broersma 0529-430036.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.