concert lemster mannenkoor in dalfsen

Het Lemster Mannenkoor, opgericht op 11 januari 1965, is een oecumenisch christelijk koor met op dit moment 122 leden. Een van onze doelstellingen is het uitdragen van de Friese cultuur. Dat blijkt niet alleen uit ons fraaie Friese kostuum, maar ook uit ons repertoire, dat voor een deel bestaat uit Friese volksmuziek. Daarnaast zingen wij onder meer geestelijke muziek en algemeen klassieke muziek.

Al meer dan dertig jaar staat het koor onder de bezielende leiding van dirigent Harm van der Meer, sinds 2007 daarbij vol enthousiasme gesteund door onze vaste muzikale begeleider Jan Kroeske. Voor meer informatie over het koor kijk op www.lemstermannenkoor.nl.

Aanvang van het concert is 20.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij het Kerkelijk Centrum de ‘Overkant’ of bij D. de Vogel 0529-431570 voor 10 euro en voor 12,50 euro aan de deur van de kerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.