cazemierschool oudleusen viert honderdjarig bestaan

De jubileumcommissie legt momenteel de laatste hand aan het dagprogramma, dat oud-leerlingen en andere betrokkenen op 9 april krijgen voorgeschoteld in de school en de verbouwde Wiekelaar.

Op de website www.cazemier100.nl is een lijst geplaatst van reünisten die zich hebben aangemeld. Wie zich nog niet heeft opgegeven kan dat alsnog doen via de website of via het formulier dat verkrijgbaar is bij Attent Supermarkt Wennemars in Oudleusen. Het formulier is sinds deze week ook te downloaden op de jubileumwebsite.

Iedereen die een binding heeft met de school, is welkom op de reünie. Dat kunnen dus oud-leerlingen zijn, maar ook hun partners, oud-stagiaires en ouders van (oud-)leerlingen. Voor iedereen geldt wel dat van tevoren opgeven verplicht is. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt daarvan een bevestiging.

De huidige leerlingen van de school vieren het jubileum met een circusproject. Vrijdagavond 15 april geven de kinderen zelf een circusvoorstelling in de Wiekelaar. Wie de jubilerende school wil verrassen met een leuk cadeau, wordt gevraagd dat te doen in de vorm van een bijdrage voor een groot gezamenlijk cadeau. Suggesties voor een mooi cadeau dat de school verrijkt zijn welkom. Bij de ingang van de school staat een wensboom, waarin ouders, kinderen en leerkrachten een wens kunnen hangen. De jubileumcommissie zal samen met de leerkrachten bekijken welke wensen gerealiseerd worden.

Ieder schooljaar brengt groep 8 een musical op de planken. In dit bijzondere jaar wordt er gekozen voor een heuse filmproductie. De kinderen schrijven het script gedeeltelijk zelf. Na het opnemen en monteren van de film zal deze op vrijdag 24 juni vertoond worden in de Wiekelaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.