Home / archiefcentraal / bram en maarten weer blij naar gym

bram en maarten weer blij naar gym

Dat sporten gezond is, weten we allemaal. Maar voor kinderen en volwassenen met een verstandelijk handicap of beperking, betekent sporten in verenigingsverband nog veel meer. Lekker meedoen en je vaardigheden verbeteren, da’s goed voor je zelfvertrouwen. Ook de sociale omgang met anderen binnen de vereniging is belangrijk, je maakt immers vrienden.

“Onze Specials zijn met recht heel speciaal voor onze vereniging. We bieden sinds jaar en dag al lessen aan verstandelijk beperkten en we zijn blij dat de lessen nu weer doorgaan. En ook al is het aantal leden zeer beperkt, we willen de Specials beslist behouden in ons lesaanbod”, vertelt Klementine van Vuure, voorzitter van ASC Gym & Dance. “Maar voor Bram en Maarten zou het eigenlijk wel leuker zijn, wanneer de groep Specials iets groter zou zijn.”

En dat vinden Bram en Maarten ook, want ook al kunnen de jongens het heel goed vinden samen, een paar vriendjes of vriendinnetjes erbij zou wel echt leuk zijn! Dat geldt ook voor de volwassen Specials.

Belangstellenden worden dan ook van harte uitgenodigd om eens langs te komen bij de lessen. De Specials tot en met 18 jaar gymmen op woensdagmiddag van16.00 tot 16.45 uur en de Specials van 18 jaar en ouder gymmen op de vrijdagavond van 20.00 tot 21.00 uur. De lessen worden gegeven in de gymzaal aan de Molendijk in Dalfsen. Kijk voor meer info op www.ascgymendance.nl

Lees ook

USV ontvangt Vilsteren voor de beker

NIEUWLEUSEN – Na een aantal oefenwedstrijden staat zondag voor USV de eerste officiële wedstrijd van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.