Home / archiefcentraal / brabantse troubadour van maasakkers naar ommen

brabantse troubadour van maasakkers naar ommen

Van Maasakkers heeft een razend drukke tijd achter de rug. Na overal volle zalen tijdens zijn uitgebreide tournee vanwege zijn dertigjarig jubileum, het winnen van een Gouden Harp voor zijn gehele oeuvre en een tribute-album met artiesten die zijn liedjes zingen, wilde de Brabander weer een nieuwe voorstelling, zonder allerlei gedoe eromheen.

Het resultaat: Deze Jongen. Het zit vol subtiele luisterliedjes over kleine en grote gebeurtenissen in zijn leven. Met het nodige engagement zingt hij melodieuze en herkenbare nummers over vriendschap, liefde, zijn jeugd en persoonlijke zorgen. Van Maasakkers blijft woorden geven aan de stilte, blijft kijken naar datgene waar anderen aan voorbij lopen, maakt het kleine groot als hij erover schrijft en zingt. Dit alles gaat in het gemoedelijke Brabants.

Fans uit Oost-Nederland hebben maar weinig kans de troubadour dicht bij huis te zien. Ommen is slechts een van de drie plaatsen in het oosten waar hij dit seizoen nog komt. Voor meer info

www.gerardvanmaasakkers.com

Kijk voor het reserveren van kaarten à € 17,- op www.theatercarrousel.nl, mail naar info@theatercarrousel.nl of bel met 06 83077955 of 06 20691091. De kassa is open op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur en vanaf één uur voor de voorstelling.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.