Home / archiefcentraal / bella beauty hardenberg erkend opleider

bella beauty hardenberg erkend opleider

Ook verzorgd Bella Beauty de erkende vakopleiding voor Schoonheidsspecialiste. Voor de Make up en Visagie opleiding is per 1 januari i-Sparkle Cosmetics in het pand erbij gekomen, zodat zij nu voor de consumenten en de salons een groot assortiment aan Make Up kunnen aanbieden en diverse workshops op het gebied van Visagie geven.

Branche erkende opleider Nagelstyling

Inge Wildschut: “De erkenning houdt in dat wij ons houden aan strenge kwaliteitseisen die Het Nagelgilde met erkende opleiders heeft afgesproken. De erkenning moet onze cursisten de zekerheid bieden dat ze een hoogwaardige opleiding voor manicuren of nagelstyling krijgen. We voldoen aan normen op het gebied van duur van de opleiding, kwaliteit docenten, hygiëne, veiligheid. De inhoud van onze opleidingen is afgestemd op de landelijke examens, die door Het Nagelgilde worden afgenomen”.

Margret Ligteneigen, voorzitter van Het Nagelgilde: “Er is een groot aantal opleiders in Nederland dat opleidingen verzorgt voor manicuren en nagelstyling. Ook bestaan er vele bijscholingscursussen. Veel gehoorde opmerking is: Ik zoek een goede opleiding, maar er zijn er zoveel dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Opleiden tot manicure en nagelstylist is vrij in Nederland. Iedereen kan dat doen, ongeacht of je wel of niet vakbekwaam bent. Het Nagelgilde heeft daarom het initiatief genomen voor een kwaliteitskeurmerk voor opleiders in de nagelbranche, het instituut Branche Erkend Opleider Nagelstyling. We denken hiermee opleiders die kwaliteit leveren zich te laten onderscheiden. Het belangrijkste is dat cursisten een goede opleiding krijgen en uiteindelijk een diploma dat staat voor vakbekwaamheid. Dat is hard nodig in onze branche”.

Open Informatie Dagen

Op 12 en 19 februari is iedereen welkom op de Open Informatie Dagen voor meer informatie over alle opleidingen die Bella Beauty Opleidingen in Hardenberg verzorgd. U mag vrijblijvend binnen lopen om eens kennis te maken met het opleidingscentrum op het industrieterrein Haardijk, aan de Kollergang 6 in Hardenberg. De openingstijden op zaterdag zijn van 10.00 tot 15.00 uur.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.