Home / archiefcentraal / automobilist verdacht van rijden onder invloed

automobilist verdacht van rijden onder invloed

De man reed richting Hoogeveen. Hij negeerde aanvankelijk het stopteken van de politie en slingerde over de weg waarbij hij ook op de weghelft voor tegemoetkomend verkeer terechtkwam. Enkele automobilisten moesten uitwijken om een aanrijding te voorkomen. Uiteindelijk reageerde de man op de optische signalen van de dienstauto en kon hij staande worden gehouden.

De blaastest wees uit dat hij geen alcohol had gedronken, maar er werden wel flesjes met vermoedelijk GHB aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen. De man werd voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau in Hardenberg.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.