Home / archiefcentraal / atb team lemelerveld klaar voor seizoen 2011

atb team lemelerveld klaar voor seizoen 2011

De mountainbikers van ATB-Team Lemelerveld staan te popelen om het nieuwe mountainbikeseizoen te beginnen. Aankomend weekend is het zover. Dan wordt de eerste Nationale wedstrijd verreden in het Drentse Assen, een nieuwkomer op de kalender.

De teamsamenstelling is ten opzichte van voorgaand jaar gewijzigd. Ido Jansen heeft het team verlaten en Mark van der Heijden en Nick van den Heuvel zijn de nieuwkomers in het team. Mark is woonachtig in Den Dungen en komt dit seizoen uit in de categorie Beloften. Zijn doelstelling is een top-tien notering neerzetten tijdens de Nederlandse Kampioenschappen. Nick is afkomstig uit Arnhem en rijdt bij de Amateurs. Hij hoopt zijn goede resultaten van vorig seizoen voort te zetten waar hij diverse malen op het podium stond.

Naast Mark en Nick blijven Jordy Luisman (Bergentheim), Dienand Broekhuis (Lemele), Lyan Rensen (Luttenberg) en Jeroen Wessel (Lemelerveld) het team vertegenwoordigen. Allen rijden zij in dezelfde categorie als voorgaand jaar. Enkel Lyan stapt over naar een nieuwe categorie; de Belofte Dames. Dit is een categorie voor dames tot en met 23 jaar. Jordy rijdt bij de Elite, Dienand bij de Masters 40+ en Jeroen evenals Nick bij de Amateurs.

De begeleiding van het team bestaat uit Jörgen Brok en Vincent Kok. Robin Podde vervult zijn taken als verzorger tijdens de wedstrijden.

Het team is voor komend seizoen voorzien van nieuw materiaal. Hiervoor zijn zij de vele sponsoren welke dit mogelijk hebben gemaakt erg dankbaar. De laatste nieuwtjes omtrent het team zijn gedurende het gehele seizoen te volgen op de website www.atbteamlemelerveld.nl.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.