aanmelden vrijwilligersevenement 2011

Een gezellig avondje uit als dank voor alle werk dat vrijwilligers elke keer weer doen voor mens, dier en samenleving. Dat is wat de werkgroep Vrijwilliersevenment voor ogen had toen zij Charlotte Glorie en het Trio Olde Jazz boekten om vrijwilligers een divers avondje theater en muziek aan te bieden.

Vrijwilligers kunnen zich nog tot 22 februari 2011 via de betreffende vrijwilligersorganisatie aanmelden voor het Vrijwilligersevenement op 8, 9, 10 en 11 maart 2011 in de Carrousel. De uitnodiging voor dit Vrijwilligersevenement is verstuurd naar alle vrijwilligersorganisaties in Ommen.

De werkgroep Vrijwilligersevenement heeft voor de vrijwilligers een mooi programma in elkaar gezet. Voor het Vrijwilligersevenement is dit jaar Charlotte Glorie uitgenodigd. Deze blinde klein-kunstenares houdt zichzelf en haar publiek in haar luisterliederen en conferences graag een spiegel voor. Ze vertelt en zingt over alles wat haar raakt en bezighoudt, soms hilarisch, soms ontroerend, maar altijd herkenbaar voor iedereen. Deels uit eigen ervaring belicht ze op originele wijze allerlei aspecten van het vrijwilliger zijn. Het optreden van Charlotte Glorie wordt afgewisseld met een muzikaal optreden van het Trio Olde Jazz, met zangeres Tonny Nijland.

Evenals voorgaande jaren vindt het evenement op vier verschillende avonden plaats en wel op 8, 9, 10 en 11 maart in de Carrousel, aanvang 19.30 uur. De uitnodiging voor dit Vrijwilligersevenement is verstuurd naar alle vrijwilligersorganisaties in Ommen. Zij zullen binnen hun organisatie nagaan, wie van de vrijwilligers een gratis toegangskaart wil voor een van de hierboven genoemde avonden.

Vrijwilligers kunnen zich vóór 22 februari via de betreffende vrijwilligersorganisatie aanmelden voor dit Vrijwilligersevenement. Vrijwilligers die actief zijn voor een organisatie buiten Ommen kunnen zich aanmelden via het Vrijwilligerssteunpunt 0529-453244 of mail naar vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl Het Vrijwilligerssteunpunt is open elke maandag en donderdag van 8.30 tot 12.30 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.