zvoschutte informatisering gehuldigd

De huldiging vond plaats in het gemeentehuis van Ommen.

Na de spannende wedstrijd, gespeeld op 13 mei 2010, tegen de zaalvoetballers van ’t Hoekje uit Oldenzaal haalden de jongens van ZVO/Schutte Informatisering genoeg punten op om te promoveren naar de Landelijke Eerste Divisie. Tijdens de uitwedstrijd werd gewonnen met 4-3 en het team behaalde een fantastische thuisoverwinning met 5-2.

De promotie van het 1e is een unieke prestatie voor de zaalvoetbalvereniging. Niet eerder in de geschiedenis van de vereniging werd deze promotie behaald. “Nadat we de promotie hadden afgedwongen is de vereniging in een stroomversnelling geraakt op alle gebieden. Het afgelopen seizoen is het ledenaantal van onze vereniging met zo’n 20% gestegen, evenals de media-aandacht en het aantal bezoekers van onze website. Dat aantal is bijna verdubbeld,” zo verwoordt voorzitter André Holtvoort op de vraag hoe de vereniging het afgelopen jaar heeft beleefd.

Over de plannen voor de toekomst is Holtvoort duidelijk. “Anderhalf jaar geleden, met het aantrekken van onze hoofdsponsor Schutte Informatisering, hadden we onszelf ten doel gesteld om binnen drie jaar de stap naar de Eerste Divisie te maken. Om dit doel te kunnen behalen zijn we op zoek gegaan naar de juiste spelers met passie voor de sport. Dit pakte met onze promotie direct in het eerste jaar verassend goed uit.” De komende wedstrijden zijn zeer belangrijk voor het team. “Of aanhaken of een pas op de plaats maken.”

Met een promotie is het niet zeker om in de Eerste Divisie te blijven, hier moet hard voor gewerkt worden. Het team ervaart de competitie dan ook als zwaar, maar is zeker niet ontmoedigd. “Met de versterking in ons team hebben we een representatieve selectie voor de 1e divisie en doen we verassend mee in de top,” zo sluit André Holtvoort af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.