winnaars woonideeenwedstrijd thuis verrast

De afgelopen periode kon iedereen in de regio Vaart en Vechtstreek woonideeën posten via www.rabobank.nl/vvs. De inzenders van de drie best gewaardeerde ideeën zijn beloond met een geldbedrag te besteden aan een woonidee naar keuze.

Gerdien Gritter uit Hardenberg won met haar woonidee voor het zelf maken van een eettafelbank de eerste prijs, een geldbedrag van 2.000 euro. De tweede prijs, een bedrag van 1.000 euro, ging naar Michan Katerbarg uit Slagharen. Zijn idee was om energie te besparen door een droge handdoek bij de natte was in de droger te doen. Susan Mulder uit Nieuwleusen nam de derde prijs van 500 euro in ontvangst voor haar idee om tweedehands meubels op te knappen.

Afgelopen donderdagavond sierde de opvallende Rabobank-auto de straten van Hardenberg, Slagharen en Nieuwleusen. De prijzen werden op een feestelijke manier persoonlijk bij de prijswinnaars thuis overhandigd.

Via e-mail, Facebook, Hyves en Twitter konden inzenders hun sociale netwerken oproepen om te stemmen op hun woonidee. Alle ingezonden woonideeën zijn ter inspiratie te bekijken op de website van Rabobank Vaart en Vechtstreek www.rabobank.nl/vvs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.