Home / archiefcentraal / winkel leeg voor een goed doel

winkel leeg voor een goed doel

Wat te doen als de winkel na leegverkoop nog niet leeg is, maar wel graag van de spullen af wilt. Flower Fashion kwam met een lumineus idee. Artikelen weggeven en de opbrengst doneren aan een goed doel.

Flower Fashion, inmiddels verhuisd naar het Vrijthof in Ommen, heeft een ludieke actie op touw gezet om het pand aan de Varsernerstraat geheel leeg te kunnen opleveren. Met de leegverkoop van de laatste artikelen is besloten deze weg te geven. Op één voorwaarde: een bijdrage voor het goede doel. Dit resulteerde in een mooi bedrag van 1365,73 euro voor de Familie Veijer, dat als gezin ondersteuning biedt aan zigeunerkinderen in Roemenië.

Familie Veijer vertelt: “Het initiatief dat is ontstaan bij Henri en Frieda van Flower Fashion om geld in te zamelen voor een goed doel, is boven onze verwachting uitgekomen! Als gezin ondersteunen wij een Kerk en een broeder die in verschillende dorpen zigeunerkinderen het Evangelie brengt. Ook worden er (zigeuner-)families ondersteunt met kleding, speelgoed, bedlinnen, fietsen, rollators en niet te vergeten voedsel, dat bij een lokale winkel wordt ingekocht . Dankzij deze actie van de klanten en de winkel kunnen wij er onder andere tuingereedschap en tuinzaden kopen.”

In de eerste week van april DV gaan de heer en mevrouw Veijer samen met Mariska de families en de Kerk in Roemenie het geld brengen. Familie Veijer wil Flower Fashion en haar klanten hartelijk danken voor hun geweldige inzet.

Flower Fashion heeft altijd een fooienpotje in de winkel staan. “De opbrengst hiervan blijft ook naar dit goede doel gaan. Dus als er nog extra giften komen… warm aanbevolen!” Aldus Frieda.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.