wie wint ozcs blundertroffee

Ook bij de Ommer Zaterdagclub wordt het glas geheven op het nieuwe jaar. De geel-zwarten doen dit vandaag van 15.00 tot 18.00 uur in kantine ‘De Treffer’ op sportpark Westbroek. Het hoogtepunt is wellicht de uitreiking van de blundertroffee.

Leden, oud-leden, trainers, leiders, donateurs, supporters, sponsoren, kortom; iedereen die OZC een warm hart toedraagt, wordt van harte uitgenodigd. De middag heeft een feestelijk tintje door de huldigingen en uitreikingen van diverse trofeeën. Waarbij over de eer van de “blundertroffee” een twijfelachtige is. Toch zal de winnaar van deze bokaal, het pronkstuk een jaar lang mogen bewonderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.