wereldkankerdag 4 februari

Tijdens de WereldKankerDag op 4 februari is het Vechtgenotenhuis open voor iedereen die op welke manier dan ook met kanker te maken heeft (gehad) of voor mensen die graag willen weten wat een inloophuis is. (ex)Patiënten en hun naasten vinden in het Vechtgenotenhuis een fijne plek om elkaar te ontmoeten, te steunen, om samen met anderen activiteiten te ondernemen.

Tussen 10.30 en 15.30 uur kan men binnen komen lopen voor een kopje koffie of thee met zelfgemaakte lekkernijen en kunt u kennismaken met de vele creatieve workshops die worden gegeven in het Vechtgenotenhuis zoals mozaïek, schilderen of papier maché.

Ook vindt er een doorlopende presentatie plaats over het Vechtgenotenhuis en is er informatie over ontspannende activiteiten en informatieve lezingen die de komende maanden op het programma staan. De Stichting Hospice Hardenberg en Palliatief Café Soelaas zijn met een informatiestand vertegenwoordigd.

Op deze dag kan men ook terecht voor een natuurlijk bloemstuk, geurende zeepketting of kleurrijke cadeautjes gemaakt van tafelzeil. De toegang is gratis, inclusief koffie/thee.

Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. www.vechtgenoten.nl. Voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten. vechtgenoten@live.nl 06-39032263

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.