wat nou cabaret met rob en emiel

Weer verbazen met wereldkampioen mentalisten Rob en Emiel

Rob en Emiel zorgen sinds hun debuutshow Goeie Grutten voor dolenthousiaste zalen, ook in Ommen. Vorig theaterseizoen lieten ze bezoekers daar al de mond openvallen van verbazing en dat zal 4 februari niet anders zijn in hun nieuwe show: Wat na cabaret?! Opnieuw maakt het duo een mix van cabaret, mentalisme en vlugge vingers. Bovendien doet het publiek meer en meer mee.

Rob en Emiel zijn op diverse nationale en internationale wedstrijden met goud beloond. In 2006 behaalden zij goud in drie categorieën, kregen een eervolle onderscheiding voor hun komische presentatie en wonnen de Grand Prix, de hoogst haalbare Nederlandse goochelprijs. Met het behalen van de titel Beste Mentalisten Ter Wereld tijdens het Wereldkampioenschap Mentalisme (2009) behoren ze officieel tot de wereldtop.

Kortom het belooft een verrassend avondje uit te worden.

Dit soort trics en trucs laten beide mentalisten ook weer zien in Theater Carrousel in Ommen, waar zij vrijdag 4 februari van de partij zijn. Hun optreden begint om 20.15 uur. Kijk voor meer informatie op www.robenemiel.nl en om een indruk te krijgen van hun optredens op www.youtube.com onder Rob en Emiel.

Meer informatie verkrijgen en/of het reserveren van kaarten à € 16,- kan ook op www.theatercarrousel.nl, mail naar info@theatercarrousel.nl of bel met 0529 – 454471. De kassa is open op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur en vanaf één uur voor de voorstelling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.