Home / archiefcentraal / vroegh vervangt schoemaker in bestuur vvn

vroegh vervangt schoemaker in bestuur vvn

In de vergadering van dinsdag 4 januari heeft het bestuur van de afdeling Dalfsen van Veilig Verkeer Nederland (VVN) afscheid genomen van het lid Jan Schoemaker. Jan Schoemaker is jarenlang actief geweest voor de VVN, met name als contactpersoon voor Nieuwleusen. Omdat het bestuur het belangrijk vindt om vertegenwoordigers te hebben uit alle kernen, is zijn plaats ingenomen door de Nieuwleusenaar Harry Vroegh. Daarmee is het bestuur weer compleet.

De locale afdeling voert in komend jaar in het kader van het Actieplan Verkeersveiligheid, opnieuw diverse activiteiten uit zoals de caravantraining en –controle , fietsvaardigheid voor senioren, scootmobielcursus e.d.. Daarnaast organiseert de VVN jaarlijks het schoolverkeersexamen van alle basisscholen in de gemeente Dalfsen. In dit jaar nemen daar weer 442 leerlingen aan deel. Bij een aantal projecten van de verkeersouders van basisscholen is de VVN ook betrokken of verleent ondersteuning.

Naast de uitvoering van de diverse activiteiten, richt het bestuur VVN zich in toenemende mate ook op de algemene verkeersveiligheid in de gemeente Dalfsen. Dat krijgt o.a. gestalte doordat de plaatselijke afdeling vertegenwoordigd is in diverse advies- en klankbordgroepen die zich bezighouden met lokale en regionale verkeersprojecten, zoals de Hessenweg en de provinciale wegen die lopen door Nieuwleusen en Lemelerveld.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.