vorie vana met blijspel in het roode hert

Plaatselijk Belang Ankum e.o. en hotel-reataurant-zalen Het Roode Hert houden op 21 januari een gezellige toneelavond in samenwerking met de toneelvereniging Vorie-Vana uit Beerzerveld.

Deze toneelgroep staat garant voor een gezellige toneelavond met veel doldwaze en komische taferelen. Ze zal een blijspel op de planken brengen met de titel ‘Graag U en Meneer’. Het stuk speelt zich af in het gemeentehuis van een kleine plattelandsgemeente, waar de boel behoorlijk op zijn kop wordt gezet als blijkt dat er een grote militaire oefening zal plaatsvinden in het dorp en het gemeentehuis permanent bezet dient te worden. De ambtenaren zijn hier verschrikkelijk op tegen, want dit gaat natuurlijk weer ten koste van hun vrije avonden. Hoe bode Tiens Tazelaar het allemaal oplost, blijft nog een verrassing tot het eind van de uitvoering. Het wordt zeker weer een avond lachen en genieten met Vorie-Vana.

De avond begint om 20.00 uur en vindt plaats bij hotel – restaurant -zalen Het Roode Hert, Hessenweg 41 te Ankum. De entree is 5 euro. Je kunt kaarten reserveren bij P.B. Ankum e.o. 0529 – 43 16 14 en bij hotel – restaurant – zalen Het Roode Hert 0529 – 43 30 43.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.