Home / archiefcentraal / vorie vana in de voorveghter

vorie vana in de voorveghter

De Beerzerveldse toneelvereniging Vorie-Vana is de laatste weken druk met de voorbereidingen voor haar jaarlijkse uitvoeringen in De Voorveghter. Het toneelstuk ‘Graag U en Meneer’ slaat goed aan bij het publiek. Dat is bewezen in de uitvoeringen van Vorie-Vana in Oud-Lutten, Witharen, Oosterwolde en het Hollandse Veld.

Het toneelstuk ‘Graag U en Meneer’ speelt zich af op de secretarie van een kleine plattelandsgemeente in de eind jaren 70, waar de boel behoorlijk op zijn kop wordt gezet als blijkt dat defensie een grootschalige oefening gaat houden in het dorp en het gemeentehuis permanent bezet dient te worden als crisiscentrum.

De ambtenaren zijn hier verschrikkelijk op tegen, want dit gaat natuurlijk weer tenkoste van hun vrije avonden. Hoe de bode Tiens Taselaar het allemaal oplost blijft nog een verrassing.

Vrijdag 14 en zaterdag 15 januari is De Voorveghter het domein van Vorie-Vana en de speelsters en spelers, onder leiding van Chris Stuut, zullen hun beste beentje voorzetten om het aanwezige publiek een fijne toneelavond te bezorgen.

Kaarten zijn te bestellen bij De Voorveghter 0523-280350 en op www.devoorveghter.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.