Home / archiefcentraal / volleybal competitie in de carrousel

volleybal competitie in de carrousel

Een kort overzicht:

Dames6 staan tweede in de derde klasse op vier punten van koploper DAC, de ploeg uit Dedemsvaart had er een wedstrijd meer voor nodig. Deze twee teams spelen zaterdag om 15.30 uur. Dames5, op de tweede plaats, speelden afgelopen zaterdag al de topper tegen nummer drie en na het nipte verlies hebben zij nu stuivertje gewisseld met Nivoc. Dit alles op drie verliespunten van de kop van de ranglijst. Dames 5 spelen zaterdag niet.

Ook Dames4 staat er goed bij, zij moesten zaterdag wel haar meerdere erkennen in Vonk dat met 4-0 afstand nam en waarschijnlijk met de titel vandoor gaat. Promotie kansen zijn er nog volop en daarvoor dienen Dames4 af te rekenen met Kangeroe. Om 13.30 uur treffen de nummers 3 en 4 elkaar. Dames3 kan zaterdag de grootste slag slaan. Het gaat zelf aan de leiding en treft in Side Out de nummer twee van de ranglijst. De rest doet al niet meer serieus mee voor de titel. Deze wedstrijd begin tom 18.00 uur.

Het kampioensschap lijkt voor Dames 2 net een brug te ver maar als zaterdag TFM DOK komt hebben we het wel over een clash tussen de nummer 2 en 3 van de competitie. Om 15.30 is de start van deze spannende strijd. Tenslotte ontmoet Dames1 koploper Flash Veendam. Volco dat zelf een vijfde plaats bezet maar slechts drie verliespunten minder heeft. Ook voor Dames1 begint om 18.00 uur de wedstrijd.

Dan is er vanaf 9.00 uur ook nog de start van de CMV-competitie en strijden diverse jeugdteams voor elk punt en eeuwige roem.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.