Home / archiefcentraal / volco ommen komt te kort in annen

volco ommen komt te kort in annen

In de sfeervolle Lambershal speelde Volco twee sets goed, een set uitmuntend en een die de ploeg van Jolanda Logtenberg graag weer snel wil vergeten.

Toch biedt de wedstrijd genoeg aanknopingspunten en leermomenten waar Volco het verloop van de competitie mee verder kan. Ook in Annen waren er in de eerste en tweede omloop kansen om te winnen maar maakte Annen wel de beslissende punten. Volco deed dat heel goed in de derde omloop. Volco rook bloed maar speelde in de vierde set te rommelig om de laatste strohalm voor een beslissende set te pakken. Die was misschien wel zo terecht geweest want de Annen maakte over de hele wedstrijd gerekend maar negen punten meer dan de jonge ploeg uit het Vechtdal.

Volco incasseerde daarmee de tweede nederlaag deze maand en mag zaterdag aanstaande in eigen huis de degens kruisen met DIO Bedum, een team dat vecht tegen degradatie uit de Regiodivisie. De wedstrijd in de Carrousel begint om 18.00 uur.

Annen D1 – Volco D1 3-1 (25-21, 25-21, 25-17 en 25-16) Meer informatie is te vinden op www.volco-ommen.nl.

Lees ook

USV wint met 5-0 van Vilsteren

NIEUWLEUSEN/VILSTEREN – De ervaren coach Dik Runherd had de geel/zwarte Vilsteren-bus een klein uurtje uitstekend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.