Home / archiefcentraal / volco goed van start in het nieuwe jaar

volco goed van start in het nieuwe jaar

Woensdag werd er gewonnen in de derde ronde van het bekertoernooi. Doles was in Harkstede niet opgewassen tegen Volco dat door diverse omstandigheden in een fantasie opstelling aan de start kwam. De brigade van ad interim Frank Wesselink kwam echter geen moment in de problemen en veroverde met een regelmatige 3-0 overwinning een plaats bij de laatste 16 veilig. VCZ uit het Zuidwolde is de volgende tegenstander.

De competitie werd zaterdag hervat tegen rode lantaarndrager SSS. Geen lekkere ploeg om tegen te spelen en ook nu kreeg Volco bijna geen vat op het trage spelletje van de gasten. Met pijn en moeite won Volco wel de eerste drie sets maar in het laatste bedrijf wist de ploeg van Gert Warrink alsnog met setwinst de eer van Emmer Compascuum te redden.

Voor komende zaterdag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma en de ploeg van Jolanda Logtenberg die toch gewoon in de race is voor promotie naar de tweede divisie zal dan uit een heel ander vaatje moeten tappen wil het de punten in Ommen houden. Koploper Flash Veendam is dan de tegenstander. De wedstrijd in de Carrousel begint om 18.00 uur.

Meer informatie is te vinden op www.volco-ommen.nl

Lees ook

Sportclub Lemele schminkt OVC ’21 na rust volledig af

LEMELE – In klasse 4F van het zaterdagvoetbal sprong de affiche Sportclub Lemele tegen OVC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.