vechtdal overijssel op beurs caravana

Het Vechtdal is dit jaar wederom te vinden op de Caravana, de beurs voor kamperend Nederland. De Caravana vindt van 20 tot en met 25 januari plaats in het WTC Expo in Leeuwarden. Diverse ondernemers promoten hier, in samenwerking met Vechtdal Marketing, het vechtdal als dé vakantiebestemming van Nederland.

De Caravana is de grootste kampeerbeurs van Nederland en staat dit jaar in het teken van het tonen van de toekomst. De stand van het Vechtdal heeft standnummer 3155 en staat naast het Café plein bij de Grote Promenade. Tijdens de beurs wordt naast het Vechtdal het wandelnetwerk gepromoot. Iedereen die zich inschrijft voor de nieuwsbrief over het Wandelnetwerk maakt kans op een wandelarrangement.

Deelname aan de Caravana vindt plaats volgens het beursconcept dat vorig jaar met diverse ondernemers is opgezet. Dit houdt in dat Vechtdal Marketing de organisatie op zich neemt en ondernemers de stand bemannen.

Ondernemers die meerdere dagen de stand van Vechtdal Marketing bemannen zijn: Camping Starnbosch, De Lemeler Esch Buitenvakanties, Camping de Kleine Wolf, Comfortcamping Blekkenhorst, Camping de Koeksebelt, Charme Camping Heidepark en Vakantiepark het Stoetenslagh.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.