van dijk bouwt doek in ommen

. De installatiewerkzaamheden zijn voorlopig gegund aan Hemmes en Langeland Installatietechniek uit Coevorden. De gunning wordt begin februari definitief, tenzij bezwaren ontvangen worden.

De gemeente Ommen heeft de bouw van het DOEK (Drie onder een Kap) door middel van een openbare nationale aanbestedingsprocedure in de markt gezet. Twee partijen zijn geselecteerd, namelijk Van Dijk Bouw en Hemmes en Langeland Installatietechniek. Uit hun aanbesteding blijkt dat de kosten voor bouw- en installatiewerkzaamheden binnen het uitvoeringskrediet vallen.

Tegelijkertijd kan het duurzaamheidpakket worden gerealiseerd, waardoor de gemeente enerzijds haar milieudoelstellingen realiseert en anderzijds de jaarlasten binnen de begroting blijven. Met de voorgestelde duurzame maatregelen kan de gemeente Ommen zich ruimschoots meten aan de kaders van het klimaatbeleid die door de gemeenteraad in 2009 zijn vastgesteld.

Het ontwerp voor het gebouw is gemaakt door BCT architecten, ingenieurs en adviseurs. In maart begint de bouw van DOEK. De oplevering van het duurzame gebouw is gepland medio 2012.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.