uitslag enquete sv nieuwleusen bekend

Zoals eerder genoemd op de ledenvergadering en de nieuwjaarsbijeenkomst wil het bestuur het clubhuis van S.V. Nieuwleusen (laten) verbouwen of in ieder geval aanpassen aan de eisen van deze tijd. Maar ook was het bestuur benieuwd of er behoefte is aan een multifunctioneel gebruik van de accommodatie en sportvelden.

Om de mogelijkheden van een multifunctioneel sportcomplex/accommodatie te peilen en om er achter te komen welke ideeën er over onder meer het gebruik en inrichting van het clubhuis leven bij leden en vrijwilligers zijn twee enquêtes rondgestuurd. De eerste enquête werd toegespitst op de doelgroep leden en vrijwilligers en de tweede enquête werd opgesteld voor de doelgroep bedrijven, scholen, stichtingen en verenigingen in Nieuwleusen en nabije omgeving. De enquêtes werden opgesteld en verwerkt door 7 zeven Gebo-stagiairs.

Afgelopen donderdagavond , 20 januari, is het rapport gepresenteerd en overhandigd aan het bestuur van S.V. Nieuwleusen door twee stagiairs Nicole Hemme en Thijs Kruger. Het bestuur is zeer tevreden over de uitvoering door de studenten maar ook over het aantal ingevulde enquêtes. Veel leden of vrijwilligers die de moeite hebben genomen om de enquête in te vullen, hebben goede bruikbare ideeën en suggesties aangereikt. Hoewel enkele verbeterpunten worden aangedragen, blijkt dat het merendeel van de leden en vrijwilligers vindt dat S.V. Nieuwleusen ‘op de goede weg is’ en dat het overgrote deel van de leden tevreden is over de gang van zaken binnen de vereniging.

Ook door de bedrijven, verenigingen, stichtingen en scholen is goed gereageerd. Zij zien mogelijkheden om in de toekomst gebruik maken van ons multifunctioneel sportcomplex om zo aan beide kanten de kosten te drukken. Uit de enquête voor leden en vrijwilligers blijkt overigens ook dat de leden en vrijwilligers niets tegen een multifunctionele inzet van het sportcomplex hebben, zolang de eigen identiteit van de vereniging maar gewaarborgd blijft.

Onder de ingevulde enquêtes zijn twee waardebonnen verloot. De trekking werd verricht door de Gebo-stagiairs. Onder de leden en vrijwilligers is de winnaar: Johan de Weerd. De waardebon van de enquête van het multifunctioneel sportcomplex is gewonnen door de huurdersvereniging “Twee onder één kap”. Het bestuur bedankt Gebo Tours en Effe Weg.nl voor het beschikbaar stellen van de waardebonnen.

Er is gelegenheid om het adviesrapport en de uitkomsten in te zien tijdens het inloopspreekuur elke vierde donderdag van de maand, vanaf 19.30 uur in de bestuurskamer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.