tweets retweets linkedin facebook

Project

Voor de 2e keer hebben veertien studenten van de Middelbare Hotelschool van het Deltion College twee weken Wildthout Hotel & Restaurant in Ommen overgenomen. In deze weken zijn zij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de horecagelegenheid. Ze ontwikkelden een website (www.deltionstudenthotel.nl) en bedachten diverse activiteiten voor verschillende doelgroepen. Als extra opdracht moeten de studenten zoveel als mogelijk gebruik maken van Sociale Media om het project onder de aandacht te brengen en veel gasten binnen te halen tijdens het project.

Stimulering

Tijdens de overname van Wildthout Hotel & Restaurant voeren de studenten het door hun geschreven ondernemingsplan uit. Op deze manier stimuleert het Deltion College het ondernemerschap van de studenten.

De gastlessen worden gehouden bij Wildthout Hotel & Restaurant op 26 januari om 14.30 uur en om 19.00 uur. De kosten zijn 5,00 euro incusief koffie en thee en gastsprekers. Je kunt je telefonisch opgeven 0529-451592.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.