Home / archiefcentraal / turnsters gvo door naar de finale 4e divisie

turnsters gvo door naar de finale 4e divisie

Bij hun debuut in de 4e divisie tijdens de plaatsingswedstrijd toestel turnen in Emmeloord afgelopen zaterdag verdienden 7 van de 8 deelneemsters uit Ommen een startbewijs voor de finale 5 maart aanstaande.

Bij de categorie jeugd werd Romy Holtvluwer eerste. Met een vlekkeloos optreden op vloer met de hoogste score van de dag kon ze haar eerste plaats veilig stellen. Ook Maaike Lenderink verdiende een medaille. Met een constant optreden werd zij uiteindelijk derde. Tevredenheid was er bij de andere deelneemsters in deze categorie. Laura Hirink werd ondanks een griepje mooi 4e , zusje Sanne werd 6e. Een 8e en een 10e plek was ook voor Ellen Hollak en Femke Lenderink ruim voldoende voor een plek in de finale.

Serena Holtvluwer en Niamh Koggel kwamen uit in de categorie pupil 2. Serena werd, ondanks een minder goede oefening op brug 5e. Voor Niamh verliep de wedstrijd niet zo succesvol. Door foutjes op brug en een val van de balk was haar score net niet hoog genoeg voor een plaats in de finale.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.