Home / archiefcentraal / tot tweemaal in de prijzen

tot tweemaal in de prijzen

De landelijke actie ging uit van het Hoofdbedrijfschap Ambachten van de gezamenlijke kappers. Zes weken lang werden er 20 prijzen verloot. Om in aanmerking te komen voor de prijs moest de code van een lot ingevuld worden op de site van de kappersorganisatie. Bij het eerste lot was het voor Dook meteen raak: Gefeliciteerd u bent winnaar van een cadeaubon van € 100,-.

Drukker

Het lot was afkomstig van kapsalon Pascale van eigenaresse Irma Zantingh. Die heeft het met haar twee medewerkers Anje en Jeanine reuze naar haar zin op haar stek aan de Slagenkampweg in Ommen, waar ze, nadat ze ruim 18 jaar met de kapsalon in het centrum van Ommen zat, alweer drie jaar werkt. Het is in die tijd zeker drukker geworden, waarschijnlijk vanwege het feit, dat het voor de klanten hier gemakkelijker parkeren is, volgens Irma. “En ik heb hier natuurlijk ruimte voor zonnebanken en slender-you mogelijkheden, waar gretig gebruik van wordt gemaakt”. De combinatie met een pedicure en nagelstyliste in hetzelfde pand zorgt eveneens voor extra klandizie. Bovendien hangt in de salon altijd een gemoedelijke sfeer. Dat is ook een van de redenen waarom klanten haar trouw bleven toen ze met de kapsalon verhuisde.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.