the voice of holland live live bij wildthout

The Voice of Holland

De finale uitzending van het programma The Voice of Holland op vrijdag 21 januari vinden de studenten een mooie gelegenheid om een gezellige avond te organiseren. De avond begint om 20.00 uur. De entree is 7,50 euro (inclusief 3 drankjes en diverse hapjes). Opgave voor deze avond kan door een mail te sturen naar deltionstudenthotel@gmail.com of te bellen naar 0529-451592.

Project

Voor de tweede keer hebben veertien studenten van de Middelbare Hotelschool van het Deltion College twee weken Wildthout Hotel & Restaurant in Ommen overgenomen. In deze weken zijn zij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de horecagelegenheid. Voor deze taak schreven de studenten een ondernemingsplan en deden zij verschillende onderzoeken. Zo hebben de Deltion-studenten nagedacht over verschillende arrangementen die tijdens de overname uitgevoerd gaan worden. Ze ontwikkelden een website en bedachten diverse activiteiten voor verschillende doelgroepen. Als extra opdracht moeten de studenten zoveel als mogelijk gebruik maken van Social Media om het project onder de aandacht te brengen en veel gasten binnen te halen tijdens het project. De slogan luid: Beleef & ervaar Wildthout.

Stimulering

Tijdens de overname van Wildthout Hotel & Restaurant voeren de studenten het door hun geschreven ondernemingsplan uit. Op deze manier stimuleert het Deltion College het ondernemerschap van de studenten.

“We doen dit project nu voor de tweede keer en we hebben er weer zin in!”, aldus Bonnie en Wim Wildeboer-Op ’t Holt, eigenaren van het hotel.

De overname vindt plaats van 17 tot en met 30 januari 2011. Kijk voor nieuws en andere activiteiten op www.deltionstudenthotel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.