Home / archiefcentraal / the voice ben saunders naar zaal dijk

the voice ben saunders naar zaal dijk

Kort nadat Ben zijn eerste tonen zong, ontplofte Twitter zo ongeveer van alle positieve reacties aan zijn adres. Ook de coaches werden gek van enthousiasme, Van Velzen trok uiteindelijk aan het langste eind.

In zijn jonge carrière is het Ben nu al gelukt om hitlijstgeschiedenis te schrijven. De zanger uit Hoorn heeft namelijk zijn tweede nummer één hit, met zijn vertolking van ‘When a Man Loves a Woman’ te pakken in de GfK Single Top 100. Hiermee is het voor het eerst dat een artiest met twee verschillende liedjes in twee weken tijd op de hoogste positie binnenkomt.

Met meer dan 200.000 YouTube hits in één week lijkt het er op dat een nieuwe artiest is geboren. De zwaar getatoeëerde zanger met zijn gouden tanden en nuchtere houding zal op 5 februari om 23.30 uur bij Zaal Dijk optreden.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.