Home / archiefcentraal / swingend optreden van riverboat jazzband

swingend optreden van riverboat jazzband

Invaller Peter Zwart excelleerde als vanouds evenals de twee overige blazers, waarbij werd opgemerkt, dat deze muzikale prestaties in harmonieuze zin wel eens wat te wensen overliet voor wat betreft het collectief. Dat kon overigens niemand deren want in alle gevallen werden de nummers met groot enthousiasme gebracht, hetgeen hooglijk door het talrijke publiek werd gewaardeerd.

Het volgende matinee is op 27 februari aanstaande gepland. De landelijk bekende musicus en mondharmonicaspeler Jan Verwey en zangeres Tony Nijland komen dan hun opwachting maken in de JazzClub Hardenberg, waar ze zullen worden begeleid door het trio Oale Jaz.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.