Home / archiefcentraal / stokvisdennen bij nk sprint

stokvisdennen bij nk sprint

Op het NK sprint in Heerenveen werd de Stokvisdennen door twee rijders vertegenwoordigd. Freddy Wennemars uit Dalfsen was eigenlijk nog herstellende van een lichte longontsteking, maar wist toch nog een mooie 13de plaats te behalen.

Sophie Nijman uit Heino kwam weer dichter bij een 38-er met een persoonlijk record en daarmee meteen een clubrecord van 39,32. Na vier afstanden eindigde ze op een verdienstelijke 6de plaats. Bij het NK kortebaan in Lemmer, afgelopen donderdag, deed Sophie ook weer mee. Na de eerste ronde stond ze met twee dikke pr’s nog heel fraai tweede, maar helaas kon ze die plaats in de tweede ronde niet vasthouden. In de derde ronde reed ze opgeteld haar twee beste races, maar dat deden veel tegenstandsters ook, wat uiteindelijk resulteerde in een 6de plaats.

Dalfsense Paulien Westerhof, neo-senior, werd net geen 16de in de eerste ronde, waardoor er voor haar meteen een einde aan het toernooi kwam.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.