steps is voor iedereen

Hoe staat het met de voornemens? Wordt er al druk gesport, gewandeld of gezumbaat? Voor iedereen die wel wil, maar net dat duwtje in de rug nodig heeft en nog niets heeft ondernomen heeft GVO de oplossing. De stepsgroep op de maandagavond.

Er hoeft geen super professionele outfit aangeschaft te worden en ook geen ingewikkelde apparaten. Gewoon lekker zittende kleding en sportschoenen. Dat heeft iedereen wel in huis. Dan ben je klaar voor het steps-uurtje.

Op maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur in sporthal de Slaghen komen de dames van de steps/aerobics groep in actie om onder de enthousiaste leiding van Miranda Rohof spieren en conditie te trainen. “GVO is vooral bekend door de turngroepen en gymlessen voor de jeugd. Dat er ook een dames en heren trimgroep is en dus ook steps/aerobics weten veel Ommenaren helemaal niet. Jammer want het is zeer laagdrempelig en ook nog eens heel goedkoop en bovendien ontzettend leuk”, zegt Mirjam Löwik, een van de deelnemers.

Miranda Rohof staat nu een jaar voor deze groep en is nog altijd heel enthousiast. Ze was voorheen werkzaam bij verschillende sportscholen maar heeft het nu prima naar de zin in de gymzaal. “Het niveau en de lessen zijn vergelijkbaar maar dit is veel gezelliger. Gewoon vrouwen onder elkaar en verder geen poespas en ik zou zeggen, kom gratis kijken en meedoen, want dan merk je pas hoe leuk het is”.

Voor meer informatie over deze of andere lessen bij GVO kunt u kontakt opnemen met Gerjanne Kampman te 0529-453063

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.