Home / archiefcentraal / spelmiddag pupillen en minis ovc ommen

spelmiddag pupillen en minis ovc ommen

Naast de gebruikelijke ‘succes gegarandeerd’ spelletjes zoals penaltyschieten, biljartvoetbal, dribbelslalom en bananen plukken staat deze keer een jubileumspel op het programma genaamd stropdas schieten. Dit gebeurt op een levensgrote oranje leeuw.

Ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en andere belangstellenden zijn van 14.00 tot 17.30 uur welkom in sporthal de Carrousel, waar het festijn plaatsvindt. Zie ook website: www.ovc21.nl http://www.ovc21.nl.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.