snertloop en nieuwjaarsreceptie bij marienberg

Starter Jan Maat schoot de deelnemers weg. Op de vijf kilometer bij de heren was Jeroen v/d Veen net een hazewindhond. Met groot gemak legde hij beslag op de eerste plek. Bij de dames was het Esmé Sluijer die snelde naar de winst.

De lopers kregen op de Beerzerhaar te maken met een flinke tegenwind, de vijf kilometers lopers konden gelukkig bij Beerzerveld afslaan naar links maar diegene die de tien liepen moesten flink buffelen om de straffe wind de baas te blijven. Het lukte jongeling Arjan Ramaker als beste, hij klokte de snelste tijd op de tienduizend meter. Hierna was het de beurt aan de pupillen die op het training- en tweede veld hun rondjes liepen.

Met de wangen rood van inspanning kwam iedereen puffend en hijgend over de streep. Bij de D-pupillen was Dennis Tempelman de winnaar. Myrthe Bolks deed dit kunstje bij de E-pupillen en bij de jongste jeugd (F-pupillen) was Roy Hulzebosch de snelste.

Hierna vond de nieuwjaarsreceptie plaatst. Voorzitter Wim Hutten liet het jaar 2010 nog eens de revue passeren, was content met de behaalde resultaten en de verbouwing van de kantine. Hij mocht ook nog enkele jubilarissen huldigen. Gerko ter Wijlen en Wolter de Lange waren 25 jaar bij de ‘zaak’ en de heren Bertus Zagers, Wim Sluijer en Gezinus Hofsink zijn al 40 jaar lid van de roodzwarten. Zij werden in het zonnetje gezet.

Maar de meeste aandacht trokken de F2-pupillen, zij kwamen in polonaise binnen voor de huldiging van hun kampioenschap. Onder de klanken van Queen’s We are the champions kregen ze de handen op elkaar en paradeerden de jongste voetballers trots door de bomvolle kantine.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.