showroom bravo toneel voor ommer kampeerdagen

Jolanda en Robin Brakel: “De vorige edities waren een groot succes. Je kunt je natuurlijk presenteren op grote (en dure) landelijke beurzen, maar in onze showroom hebben we ruimte genoeg om de mogelijkheden van alle deelnemers te presenteren. We zitten met Bravo Vouwwagenwereld middenin een fantastisch recreatiegebied met ongekende mogelijkheden en schitterende campings. We durven gerust te stellen dat er tijdens de derde Ommer Kampeerdagen weer veel te genieten valt”.

Bravo wil wel een tipje van de sluier oplichten van wat bezoekers zoal kunnen verwachten op de Ommer Kampeerdagen. Vouwwagenliefhebbers zullen zeker de nieuwe Livingstone, een topmodel van Aart Kok, willen bekijken. Ook voor de nieuwe compacte Smitveld-wagen zal er veel belangstelling zijn. De opmerkelijke barbeque-trend is de Cobb Portable Grill. Deze wordt door een professionele kok gedemonstreerd.

Daarnaast is er een wijnproeverij en een workshop lekkere hapjes maken. Uiteraard kunnen bezoekers kennis maken met diverse en uiteenlopende campings uit de omgeving van het mooie Vechtdal.

De Ommer Kampeerdagen worden gehouden op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 januari. Het evenement is bedoeld voor de hele familie. Er is een gezellig terras ingericht en voor de kinderen is er een echte bioscoop.

Showroom Bravo Vouwwagenwereld, Haarsweg 87-89 – 7731 HJ Ommen. Openingstijden: vrijdag: 10.00 tot 21.00 uur, zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur, zondag: 10.00 tot 16.00 uur. Toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.