schiet een foto en win

“De winterse landschappen zijn weer voorbij en het voorjaarszonnetjes schijnt al af en toe. Wie weet heeft u er wel een schitterend plaatje van geschoten … Daar zijn wij naar op zoek! ” Foto’s van Ommen, Hardenberg, Dalfsen of wellicht van Staphorst, Dedemsvaart of Balkbrug in verschillende seizoenen. De winnaar van de mooiste foto wordt beloond met een leuke prijs.

Wandelaars bij de Vecht met een strakblauwe hemel, twee kinderen spelend in de sneeuw, het gezellige stadscentrum van Hardenberg of een prachtige molen. Wie schiet of heeft de mooiste foto geschoten in het fraaie Vechtdal Overijssel? De winnaar van de mooiste foto krijgt een Vechtdal pakket met allerlei leuke gadgets zoals een hand- en theedoek, een kofferriem, een prachtige Vechtdal paraplu en een VVV bond ter waarde van 15 euro.

Voorwaarden voor deelname en meer informatie over de fotowedstrijd kunt u vinden op de website www.vechtdaloverijssel.nl. Het minimum aantal inzendingen zijn 15 foto’s en deze kunnen tot 15 mei 2011 ingezonden worden. De winnaar wordt begin juni bekend gemaakt en krijgt persoonlijk bericht van Vechtdal Marketing. De foto’s kunnen gebruikt worden voor promotionele doeleinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.