Home / archiefcentraal / sam 6 en sander 10 gaan voor goud en zilver

sam 6 en sander 10 gaan voor goud en zilver

Sam zit pas een viertal maanden op turnen, maar wist op zijn allereerste wedstrijd in niveau Benjamin 15 zeer terecht het goud te behalen. Terecht aangezien hij op vier van de zes onderdelen de meeste punten kreeg van de jury. Dit belooft wat voor de toekomst!

Sander draait al wat langer mee en behaalde ook vorig seizoen al zeer goede resultaten. Tijdens zijn eerste wedstrijd van dit seizoen in niveau Pupil 11 liet hij zeer strakke oefeningen zien bij sprong en rek. Jammergenoeg liet hij een aantal punten liggen bij zijn brug oefening. Met een klein beetje extra kan dit hem in de tweede plaatsingswedstrijd van 12 maart een gouden plak opleveren.

Beide jongens maken deel uit van de jongensselectie van ASC Gym & Dance. Deze groep bestaat uit 8 talentvolle jongens, maar er is altijd plek voor nieuw talent. Er wordt meerdere uren per week getraind en het wedstrijdniveau varieert van vijfde tot en met de tweede divisie, regionaal maar ook landelijk.

Interesse? kijk dan op www.ascgymendance.nl of mail naar info@ascgymendance.nl.

Bij ASC kun je ook terecht voor danslessen, Zumba of bijvoorbeeld fit&bewegen voor volwassenen. Kijk op de site voor het lesrooster.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.